En zo

zit de vakantie er bijna weer op. Vrijdag kwamen we terug thuis na een weekje vakantie aan zee. Een ontspannende vakantie met veel tijd voor de kindjes, veel in de zandbak gespeeld, gefietst, gestept, gewandeld, gevoetbald, paar uur naar het strand geweest, een half dagje plopsaland. Een vakantie op kindjesmaat dus. Met best mooi weer op één dagje na maar toen zijn we de koekjesfabriek gaan bezoek alwaar ik mij vergaapt keek op Tiemen die in de speelhoek voor een touchscreen ging zitten en alsof hij dat elke dag doet spelletjes begon te spelen.. En waar we mochten proeven :-). Me like! (cookiemonster is my middle name)

Maar mama is ook wel ontspannen, een weekje niet aan het werk gedacht of aan andere beslommeringen die ergens in mijn hersenpan altijd aanwezig zijn. Een boek op een week kunnen uitlezen is iets wat echt alleen maar op vakantie kan als de kindjes slapen. Thuis is er altijd wel één of ander karweitje dat mijn aandacht van het boek wegtrekt. (‘nooit vergeten’ van nicci gerard is trouwens een echte aanrader!)

En ondertussen zitten we al weer in de mallemolen van het huishouden met de was & strijk van vakantie, de koelkast die dringend moest aangevuld worden, een uitgesteld moederdagetentje dat moet voorbereid worden… en kunnen we weer beginnen aftellen naar onze volgende vakantie.. nog 8 weekjes en we zijn weer weg!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s