De dochter

De dochter laat het allemaal niet aan haar hart komen van de vuile pampers en de vele was. Ze dribbelt vrolijk het huis rond, achtervolgt haar broer overal (arme broer) en geregeld moet ik ze eens uit de badkamer gaan plukken omdat ze weeral de trap op naar boven geklommen is.

Ze leegt op een zeer professionele manier kasten en schuiven en als hobby haalt ze de boeken uit de boekenkast. En terwijl ze toch bezig is moeten alle speelgoedbakken er meestal ook aan geloven. En dan ferm een bleiting opzetten als ze op een legoblokske trapt met haar minivoetje. Tja… (open speelgoedkasten waren écht geen goed idee)

Ze staat in extase naar Emilio Romano (onze kat) te kijken, als ze veel lef kan verzamelen gaat ze’m eens aaien maar meestal staat ze te gibberen van plezier als hij  een meter van haar staat en begint ze neeneen te gillen als hij in haar comfortzone komt.

Ze heeft veel plezier die van mij, ze kan echt met haar handjes op haar knietjes slaan van het lachen of nog schattiger haar twee handjes voor haar gezichtje houden en dubbel plooien. Een mens zou dan al eens durven vergeten dat de herfst al in het land is en de zomer ons blijkbaar vergeten is dit jaar.

Ze ‘babbelt’ ook volop: ‘tap tap top top toep toep mama!’ Euh ja dochter dat zal wel. ‘tep tep top top tap mama’. Natuurlijk dochter. Zet haar in  de zetel met een stapel boekjes en ze is een half uur kontent. Boekjes van beestjes liefst. En dan hoor je haar verrukte kreten het ganse heus door: ‘pàààààdje’ (meestal bij het zien van een cavia of zo maar kom details details), ‘wf wf’ als ze gelijk welke hond opmerkt.

29 maand vrolijkheid ondertussen!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op De dochter

  1. Fantastisch! Zo mooi!! Zowel de dochter als het blog-berichtje…

  2. missfolies zegt:

    Mooi, inderdaad. En de dochter is om op te vreten! (wat een uitdrukking eigenlijk ;))

  3. Een pracht van een bericht over een pracht van een dochter !

  4. caroline zegt:

    Het bericht én de foto van je prachtmeisje toveren instant een glimlach op mijn gezicht!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.