superweekend

Lang geleden dat ik nog zo’n leuk weekend had! Zaterdag was er bammekesmeeting in het verre Limburg. Een lange warme vermoeiende rit zowel heen als terug maar het was het helemaal waard! De kindjes hebben zich geweldig geamuseerd (hoogtepunt van de dag: maren die met kleren en schoenen en al het zwembad indook :-)) en ik ook, veel gekletst en gewoon genoten van het fijne gezelschap, lekkere eten en de ambiance van al die spelende kindjes.

Gisteren dan de eerste echte barbeque van het jaar met oma en opa erbij. Met een oma die voor het eerst sinds lang zich redelijk voelde. Pijnvrij niet maar toch een stuk beter dan een paar weken geleden. Hoera! De kindjes die zich uitgeleefd hebben in de tuin: Maren die maar bleef de trapjes van de glijbaan overwinnen om er dan joelend achterwaarts af te glijden, mekaar natspetteren in het zwembad en samen op de trampoline.

En gisterenavond dan voor de eerste keer sinds lang nog eens een avondje weg alleen. De nieuwe stek van een vriendin gaan bekijken en dan samen de ganse avond op een gezellig terrasje in Aalst. Wederom lekker eten, fijn gezelschap, meer moet dat niet zijn.

De batterijen zijn terug opgeladen, ’t is best want het nadeel van zo’n weekendjes is natuurlijk dat het huishouden op de achtergrond geschoven is en het deze ochtend nogal pijnlijk was: de afwas die er nog stond, de living en tuin waar de sporen van het weekend nog helemaal aanwezig waren. Een mand plooi – en strijkwerk die weer overstroomt. Vanavond er eens goed invliegen!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.