to do

Toen ik vorige week dacht ‘ik zal ne keer een to do lijstje maken voor thuis ook, in navolging van mijn professioneel neverending to do lijstje’ ben ik rap veranderd van gedacht. Hemeltjelief zeg, immens wat er allemaal nog zou moeten gebeuren zo tussen nu en half september.

Enfin ondertussen ben ik er ingevlogen. Te beginnen met het verkopen van een heleboel baby- en kinderkleren en babygerief. Kleertjes gaan hier of naar vriendinnen of naar de crèche/opvang school als reservekleertjes of naar een goed doel hier in Gent of in een zak voor zo’n kledingcontainer. De mooie stukken zoals jassen, merkkleertjes probeer ik nog te verkopen. Dus dat vraagt veel sorteerwerk en dan alles wat ik wil verkopen fotograferen en opladen op de site waar ik verkoop.

Ik ben ineens ook alle babyspullen die hier nog staan aan het verkopen. Nog een paar grote stukken zoals een park, een wieg, een drie-in-één buggy maar ook klein gerief zoals het eerste speelgoed. Die verkoop ik via tweedehands.be of via mijn eigenste blog off course :-). (zie hierboven rechts bij te koop)

En dan moet ik ook eens mijn inventaris van alle gekregen spulletjes voor Maren updaten en de kleertjes per maat en per seizoen wegleggen. Jaja inventaris. ik heb een heuse excellsheet met per maat welk soort kleertjes en hoeveel ik daarvan heb. Wegens dat ik nogal veel doorkrijg (waarvoor dank aan iedereen) en ik dus best mijn lijstje bijheb als ik eens in een winkel loop dat ik geen t-shirts met lange mouwen bijkoop als ik er al 25 heb niewaar.

En dan is er nog mijn vrijwilligerswerk ook. U herinnert zich vast en zeker één van mijn goede voornemens. Awel in dat kader help ik dus ondertussen mee aan het redactiewerk voor Tripliek, het driemaandelijks tijdschrift van Downsyndroom Vlaanderen. En dat is dus nu zo deadlinetoestanden deze maand dus daar kruipt ook wat tijd in. Maar een leuke uitdaging.

En dan is er een verjaardag die wat aandacht vraagt… de kleine grote man wordt 5 volgende maand! En krijgt zijn eerste klasfeestje én een familiefeestje en ik moet nog kadoshoppen. En ben ik al aan het nadenken over hoe ik dat hier ga aanpakken. want er vroeg iemand of ik in navolging van mijn cliffhangerverhaal rond Marens verjaardag dat ook eens over Tiemen wou schrijven en kijk ik vind zo’n vijfde verjaardag nu wel de perfecte aanleiding om inderdaad het verhaal van -9 tot +5 eens te schrijven. dat wordt dus een kleine week volschrijven :-).

En tussendoor moet ik dan bv. nog eens naar de dokter crossen bv met de dochter omdat broerlief het een gewéldig idee vond om zijn bellenblazer om te kieperen over Maren haar hoofd. Direct gevolg: een tierend kind een kwartier onder de douche om al die zeep uit haar haar te verwijderen. indirect gevolg: een slapeloze nacht voor moeder en dochter, een doktersbezoek en een diagnose van 2 ontstoken ogen door de zeepresten in haar oog. Grmbl! Ik heb efkens gevloekt ik kan u het verzekeren. En o ja de zoon is gestraft. Verdikke. Nu maar hopen dat alles vlug voorbij is en we maandag niet naar een specialist moeten.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s