moord

Ik heb een moord gepleegd. Niet met voorbedachten rade, ik kan u gerust stellen. Eerder in een vlaag van zinsverbijstering, blinde paniek.

Toen we gisteren naar school/crèche/werk vertrokken om 8.17 uur (u kent dat, drie volle minuten voor de schoolbel gaat) en ik achteruit onze oprit af wou rijden zag ik dat ik bijna onze zwarte vuilniscontainer ging omver rijden die op straat klaarstond om geleegd te worden. En vermits diezelfde zwarte vuilniscontainer me 14 dagen geleden al een nieuw achterlicht gekost heeft (don’t ask) sloeg ik een beetje in paniek. Dus ik reed terug vooruit de oprit op en bleef haken met m’n zijspiegel achter onze brievenbus (groot geval). En toen sloeg ik blijkbaar echt in paniek want in plaats terug efkens achteruit te rijden en los te haken duwde ik het gaspedaal in. Waarop de brievenbus omver viel. BAM. Wie nog niet wakker was in onze wijk, was het nu wel. Einde van onze brievenbus. Sorry brievenbus.

En nu de vraag: tweedehands brievenbussen, is dat ergens te koop? Want zo een nieuwe van het type dat wij hebben (groot, hout & metaal) gaat mij een aanzienlijke duit kosten, méééér dan een nieuw achterlicht blijkbaar. Hoe een mens de verkeerde keuze kan maken.

(en ik kan u gerust stellen, het is enkel dat van de oprit rijden dat hier af en toe misloopt, échte ongelukken daar worden we gelukkig al een hele tijd van gespaard (houdt al het hout vast – niet de brievenbus dus – dat hier in huis te vinden is)

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op moord

 1. Eilish zegt:

  Ik zou in het vervolg mijn wagen achteruit op de oprit zetten, dan is het eraf rijden niet zo moeilijk meer 🙂
  *ja-we-kennen-dat-haastige-morgen-gevoel!*

 2. Katrien zegt:

  wat een pech, wel een sterke spiegel dat je auto heeft, dat hij de brievenbus omtrekt 🙂 Op 2de hands bij huis en meubelen eens brievenbus intikken, daar staan er een aantal. Hopelijk ook wat je zoekt.

 3. mamavantwee zegt:

  hihi, wat een verhaal. ik ben hier een tijd terug uit m’n garage gereden met m’n kofferdeksel open (berlingo).. ik hoor opeens iets en denk dat één van de kinderen het loopfietsje (u kent ze wel, rood, geel groen blauw van kleur) had achtergelaten voor de auto. Hoeveel keer heb ik al niet gezegd dat fietsen daar NIET horen. In een colère geef ik nog gas bij, en ja hoor, ruitenwisser, lampjes boven de nummerplaat, alles naar de vaantjes natuurlijk. Stom kieken!!! Ook al eens m’n eigen zijspiegel stuk gereden, maar gelukkig bestaat er duck-tape in alle kleuren, dus ook in de kleuren van je carosserie. 😉 ‘k zal ze ooit wel eens laten repareren als er eind van de maand nog een beetje loon over is, en niet omgekeerd 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.