weekendje weg

Voila, alle staat zowat ingepakt, straks zijn we weg voor een weekendje naar ‘onze’ boerderij :-). We brachten er al een paar vakanties & weekendjes door en het voelt telkens toch een beetje als ‘thuiskomen’. We zitten een km of 5 van zee, het binnenland in en er is veel ruimte op te spelen en rond te crossen voor de kindjes. En de diertjes kijken vast al reikhalzend uit naar het bezoek en het brood :-). En natuurlijk staat een tripje naar het strand op ons programma.

Nu maar hopen dat de weergoden niet té veel roet (regen) in het eten gooien. Dat het koud is, daar heb ik geen probleem mee en zijn we ook helemaal op voorzien met dikke truien en warme jassen en dikke slaapzakken maar régen… daar heb ik het nu eens helemaal niet op begrepen. Met 2 al snipverkouden kindjes een weekendje in de regen… dat komt niet goed denk ik.

Duimen maar dat het klassieke ‘aan zee is het altijd beter weer’ ook telt voor dit weekend. Want mama heeft er behoefte aan om eens uit te waaien.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op weekendje weg

  1. Héél veel plezier daar!! Geniet er met volle teugen van! Zonder regen, zonder rugpijn, maar mét veel lachstuipen en vrolijk spelende kindjes!!

  2. Veel plezier op de boerderij! Ik duim dat de weergoden jullie gunstig gezind zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s