Goede voornemens 2012

Ik was u nog het resultaat van vorig jaar schuldig niewaar:

– qua gezonder leven, awel ik heb 40 dagen zonder frisdrank gedaan en dat na die periode nog bijna drie maand volgehouden dus ik heb alleszins een periode gezonder geleefd vorig jaar :-), dit jaar beter. Ik ben alleszins niet verzwaard het afgelopen jaar da’s ook iet hé!

– naar de tandarts gaan: crash & burn ik ben daar eerlijk in. maar hey! hey! Volgende week vrijdag krijgt een tandarts het ongelooflijk genoegen om mijn 2 kapotte tandjes een tweede leven te geven ;-). Hoop ik. Enfin de afspraak is gemaakt, de kalmerende druppels zijn in huis gehaald. Go go go.

– een haakwerkje maken voor poekie. Crash & burn. Maar ik heb dat elegant opgelost. ik heb al m’n brei en haaknaalden en alle wol kado gedaan aan iemand die bijna niks anders doet dan voor het goede doel haken en breien en ze heeft me plechtig beloofd om ook voor poekie iets te maken in mijn plaats.

– vrijwilligerswerk doen. Tja dat is mijn wat uit de hand gelopen item. Want wat in januari een voorzichtige ‘euh ik wil wel wat helpen met het tijdschrift van DS Vlaanderen’ was is ondertussen uitgegroeid tot ‘ik ben coordinator van het tijdschrift van DS Vlaanderen en dat neemt hier ondertussen redelijk veel van mijnen tijd in’. :-). Iedereen verklaart mij zot. Maar ik vind het leuk. En interessant. En verfrissend. En ok het vraagt veel energie maar ik krijg er ook energie van. En wat zei madam de timemanagement specialist ook al weer: alles wat energie geeft is goed! Ha!

– Meer tijd bewust met de kindjes doorbrengen. Hm hm. so en so. met momenten gaat dat goed, andere momenten iets minder. Laten we dat punt overzetten naar dit jaar 😉

– mijn werk op mijn werk laten en mijn gezin thuis. Mijn gezin thuis laten dat is me beter gelukt denk ik maar m’n werk op het werk laten niet. Ik kan dat niet. Punt.

– mijn budget daar heeft u geen zakens mee :-). haha nu schrok u efkens hé. Maar dat ga ik naar mijn goede voornemens voor dit jaar overzetten en daar krijgt u volgende week ergens een ander blogpostje over.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Goede voornemens 2012

  1. TheMiss zegt:

    Ik ben al benieuwd. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s