vakantie week 1

de eerste week vakantie zit er al op… en we hebben we gedaan? Zaterdag nikske, boodschappen gedaan en een poging om nog voor de zomersluiting in de bib te geraken voor wat nieuw leesvoer voor de zoon maar dat was buiten de rommelmarkt id straat gerekend. Geen bib dus. Mama maakte wel 7 potten confituur. Aardbeien met rode besjes. Wreed arbeidsintensief en plakboelke. ik ga madame confituur dus geen concurrentie aandoen.
Zondag gingen we met een bende bammekes en kindjes op stap in Planckendael, een zalige zomerse dag met veel geklets voor de mama’s en gespeel voor de grote kindjes en geslaap voor de babies. Tiemen werd dikke vriendjes met klein meisje Aidan. Absoluut voor herhaling vatbaar en de volgende date staat al gepland!
Maandag deden we écht niks.
Dinsdagochtend reden we eens tot aan het park voor een wandelingske en een bezoekje aan de speeltuin. en oma en opa kwamen ’s middags de koelte van onze tuin opzoeken.
Woensdag ging Tiemen spelen bij meter hilde en haar drie feeën (Tiemen en vriendinnetje annabel wisten met hun vreugde geen blijf: een ganse dag samen spelen) en had mama dus een lekker rustig dagje alleen met de dochter. O ja ik maakte 4 liter spaghettisaus voor in de diepvries.
Donderdag gingen we id voormiddag van het stralend zonnetje in het binnenland naar een mistig koud Wenduine. Gelukkig was ik niet alleen zo ver gereden voor een uurtje op het strand maar vooral natuurlijk om mijn jongste metekind nog eens te gaan knuffelen. In de tuin 10 km het binnenland in was het lekker warm. En lekker druk met 7 kinders. Gelukkig waren er ook een dappere oma, een stoere papa en drie ervaren mama’s in da house om het zootje ongeregeld (grapje grapje) wat in te tomen bij momenten. Tiemen was net zoals de vorige keren zwaar onder de indruk van schone deerne Ninke. Enfin het was een hele leuke namiddag, heel erg voor herhaling vatbaar.
En vandaag (vrijdag) deden we terug niks. Allé ’t is te zeggen mama zette de boekhouding van de kleertjes van maren efkens op orde. Dat wel.
Voor de rest zijn wij gans de week lekker langzaam wakker geworden (en hoera maren heeft de vakantie ook ontdekt en slaapt terug lang!), hebben we dus volop genoten van de zon, het zwembadje, de tuin, mama van haar boeken. En zijn er hier al kilo’s fruit gesneuveld deze week. niet alleen in de confituur maar ook in onze maag: kersen, perzikken, meloen, rode besjes, watermoeloen, aardbeien het gaat er hier vlotjes in met dit lekkere warme weertje.

En volgende week doen we gewoon meer van dat; Met hetzelfde weertje blijkbaar, met andere mensen en nieuwe boeken voor mama!

(én? heeft u de rode draad ontdekt van de week? Ik kan zo onderhand het aantal potentiele schoondochters niet meer op 1 hand tellen! LOL)

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op vakantie week 1

  1. misssexandthecity zegt:

    Ik heb een excelfile nodig om de namen van de potentiële schoondochters in te schrijven :-), zalig hé zo vakantie, ik tel hier ook de dagen af,……nog een week een week in een warme bureau en dan komen mijn testosteronbommen weer terug thuis, voor een zalige vakantie!!!

  2. Voetje zegt:

    Geniet nog van de rest van je vakantie 🙂

  3. Eilish zegt:

    En dan is hij nog zo jong, we gaan over 10 jaar nog eens ‘klappen’ 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s