work in progress

Er was de to-do lijst en er was het ongelooflijke fantastische weer van de afgelopen 2 weken. Week 1 kon ik zo goed als niks wegstrepen vd lijst wegens geen goesting en te warm en u kent dat, maar deze week ben ik al heel flink bezig geweest:

mijn budget eens op orde zetten want de belastingen zijn mij absoluut niet gunstig gezind dit jaar (begrijpe wie begrijpen kan) en we wachten nog steeds met een bang hart op de beslissing over de herziening van maren haar kinderbijslagdossier én op onze energieafrekening. Beiden moeten eigenlijk positief zijn of het gaat hier serieus misgaan financieel.
het tuinhuis uitmesten en wat erin hoort mooi op orde zetten en de rest naar het containerpark
– idem met onze bovenverdieping (work in progress)
de kinderkamer wat herschikken zodat er plaats komt voor een peuterbedje voor Maren
samen met Tiemen de speelgoedbakken uitrommelen en kijken wat evt verkocht kan worden, wat naar de kringwinkel kan, wat naar het containerpark…
Maren haar kleerkast een grondige opruimbeurt geven, die maatjes 86 mogen er nu zo echt wel langzamerhand uit én er staan nog een paar zakken kleren te wachten om ingeput te worden in de excellfile
met tiemen gaan schoolgerief shoppen, een boekentas en pennenzak hebben we al, maar de pennenzak moet nog gevuld worden en er staan nog een paar dingen op het lijstje van juf sofie die we nog moeten gaan kopen
– wat weekmenus op voorhand maken en boodschappenlijstjes in onze collect & go steken zodat we nog minder tijd verliezen met die dinges (To Do)

Flink hé! En ja hoor we vonden ook nog tijd om uitstapjes te doen en mooie meisjes te versieren :-), een verslagje vd afgelopen week volgt!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op work in progress

  1. misssexandthecity zegt:

    Dat is al HEEL flink gewerkt!! Ik de luie doos heeft niks gepland wat het huishouden betreft,…….ik laat de boel de boel,…………geniet nog van je vakantie!!!

  2. Voetje zegt:

    Jij hebt inderdaad al goed gewerkt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.