Leuk weekend

Het was een redelijk druk maar leuk weekend!
Zaterdag sprak ik af met een bammekesgroepje in een binnenspeeltuin in Sint-Niklaas. Ongelooflijk veel volk en lawaai dus echt veel babbelen zat er voor de mama’s niet in maar de kindjes hebben zich natuurlijk wel rot geamuseerd. En leuke namiddag die we afsloten met lekkere zelfgebakken wafels met slagroom natuurlijk.
In de nacht van zaterdag op zondag werd kleine meid een beetje ziek, hoge koorts en duidelijk niet in haar element. Zondag liet ik ze dan ook lang slapen, rond 10 uur ging ik eens kijken en mijn kleine miss had gewoon geen energie om te roepen dat ze wakker was blijkbaar, ze lag stilletjes voor zich uit te staren in haar bed, mét hoge koorts en een snuffelneusje om u tegen te zeggen. Meteen maar voldoende koortswerende middelen boven gehaald, abdruppels opgestart en Samson op de Tv, Maren onder een dekentje in de zetel. Broer hield zich gans de dag braaf bezig met zijn dino’s, auto’s en de lego. Gelukkig werd Maren id loop vd dag niet zieker. Het slijm dat uit haar neusje kwam verbeterde ook van kleur en ze voelde zich ’s avonds toch wat beter. Rond 20 uur ging ze slapen en deze ochtend om 9.30 uur ging ik ze wakker maken :-), slapen is het beste medicijn en ze voelde zich dan ook een stuk beter (gelukkig maar!).
Want vandaag stond alweer een bezoekje aan een binnenspeeltuin op het programma met een andere bammekesgroep. Daar was gelukkig veel minder volk de eerste uren en we konden dus honderduit babbelen over onze kroost. De kindjes die hebben we nauwelijks gezien, enkel om iets te komen eten of drinken zagen we ze efkens, voor de rest hebben die de ganse dag heel mooi samengespeeld. De ‘grote’ vonden mijn klein grut fantastisch, er werd zelfs een beetje ruzie gemaakt over wie er nu eerst met Maren mocht spelen ;-). Maren liet zich het allemaal welgevallen en liet zich rustig dragen van het één naar het ander in de speeltuin. Op een gegeven moment betrapte ik de drie oudste én Maren rustig keuvelend in een hoekje id speeltuin. Een klapke doen hé, zoals de mama’s 🙂
En vanavond was het wat opruimen geblazen en deed ik ook nog telefonisch een interview voor een artikel. En zo vloog het weekend weer voorbij. de zoon breit er nog een dagje pedagogische studiedag aan, die is heel blij met een extra uitslaapdag (tot 9 uur sliepen wij deze ochtend zeg!) maar mama en maren mogen morgenochtend de baan op naar werk/crèche.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Leuk weekend

  1. misssexandthecity zegt:

    Kinderen recuperen toch zo snel,……..gelukkig maar,……en ook hele mooie herinneringen aan de binnenspeeltuin,….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s