Werelddownsyndroomdag

Volgende vrijdag is het weer zover! Werelddownsyndroomdag!

Omdat het vorig jaar zo een groot succes was herhalen we de sokkenactie! Dus: volgende vrijdag iedereen 2 verschillende felle kleurtjes en/of gestreepte sokken aan! Waarom? Om te benadrukken dat iedereen anders is en iedereen er mag zijn! Dat diversiteit leuk is! Doe mee met je collega’s, je klas, je gezin of helemaal in je uppie!

Voor scholen is er nog een leuke extra actie! Doe je vrolijke sokken aan en dàns met je klas op het liedje van Pharell Williams ‘HAPPY’. Maak er een leuk filmpje over en post het op de facebookpagina van Downsyndroom Vlaanderen! Een strenge maar rechtvaardige jury pikt er de 3 leukste filmpjes uit en beloont ze met een kadootje! ( o en ‘like’ onze pagina ook even als je dat nog niet gedaan had!)

Wij doen mee, natuurlijk doen we mee! Als gezin voor ons Maren, mijn collega’s hebben ook beloofd met leuke sokken aan te komen, onze fantastische crèche stuurde al een mail rond om alle ouders en kindjes te mobiliseren en het klasje van Maren is al duchtig aan het oefenen op de danspasjes…

U doet toch ook mee!!??

sokken

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Werelddownsyndroomdag

  1. misssexandthecity zegt:

    Deal, heb er pas hele leuke gekocht,…en ik laat Chattheo ook meedoen, want hij is dan wel geen kind met een downsyndroom, ook hij is anders,…..

  2. Pingback: Twee verschillende sokken | Ditjes en datjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s