Boerderijvakantie in zicht!

Mama en de kindjes (want die heb ik vanavond het leuke nieuws verteld) zijn héél erg aan het aftellen… want volgende week woensdag zijn we alweer weg voor een paar dagen!

Op uitnodiging van Farmcamps gaan wij deze boerderij eens aan een grondige inspectie onderwerpen! 🙂

Je ziet op het zicht dat dit iets gaat zijn dat vollédig naar Tiemen zijn zin zal zijn, zelfs toen ik meedeelde dat er geen tv is, dat mama géén laptop meeneemt, dat we daar drie dagen alleen maar gaan (buiten)spelen en de dieren gaan entertainen (of zij ons), gaan wandelen en vooral hopelijk héél veel buiten gewoon gaan zijn (duimt u mee voor goed weer?) was mijn schermverslaafde nog heel kontent. Dat miss Maren dezer dagen ineens een vreselijke angst ontwikkelt heeft voor dieren dat schuif ik nog even voor me uit, dat varkentje wassen we wel weer als we daar zijn.

Ik heb de website al eens grondig bestudeerd en alle info gevonden die ik zocht, een paar extra’s online proberen bijboeken wat jammer genoeg niet lukte (morgen eens bellen dus) en de route al eens bekeken.

We kregen een luxe lodgetent zag ik op de boekingsformulieren met alles erop en eraan. Heel interessant is de speelgoedkist die in alle tenten aanwezig is, dat bespaart mama toch wat sleurwerk. Ook bedlinnen en een huishoudpakket is voorzien dus minder mee te nemen en vooral minder was achteraf. Ik ga nog wat kinderactiviteiten proberen bijboeken, de ontbijtmand eens uitproberen en ook de boerderijrondleiding lijkt me heel leuk ter kennismaking.

Nà onze vakantie mag u natuurlijk een zéér uitgebreid vakantieverslag met foto’s verwachten! En hopelijk hebben we er dan weer een vakantieadresje bij!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op Boerderijvakantie in zicht!

 1. misssexandthecity zegt:

  Geniet met volle teugen van een zonder scherm vakantie, zal voor iedereen eens een verademing zijn denk ik,…….

 2. Eilish zegt:

  Lijkt me erg leuk ! Met Maren misschien eerst de baby-diertjes bezoeken (als die er zijn), die zijn meestal zo schattig dat ze wel zal bijdraaien.
  Geniet !!

 3. Christel zegt:

  Geniet ervan met jullie drietjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s