mamahangdag

Ze heeft zich gans de winter en het voorjaar super goed gehouden die dochter van mij, af en toe eens een goeie snotvalling en een buikgriepje dat passeerde maar niks noemenswaardig. Maar vannacht had ze ineens koorts, 39 ineens. Ze was superonrustig en helaas kwam de toegediende nurofensiroop er na 5 minuten al allemaal terug uit. Ik durfde niet nog een dosis geven dus koelde ik haar wat af met een nat washandje en deed ik haar pyama uit. Maar ze bleef onrustig slapen, voor zich uit mompelen of roepen, draaien en keren…. het was dus een kort nachtje. Ik verwittigde het werk dat ik een dagje familiaal verlof nam, de opvang dat Maren en Tiemen niet kwamen vandaag en belde de huisarts en vroeg of ze kon passeren id loop van de dag. Ondertussen had dochterlief nog eens overgegeven en lag ze maar stillekes onder haar dekentje in de zetel. Helemaal niet zoals we ze gewend zijn.

Dr. Shari constateerde een zware snotvalling en schreef wat medicijntjes voor. Miss Maren bleef nog wat verder roerloos liggen in de zetel, het beeld van de dag:

DSC01943

Na nog een dosis perdolan en een goeie middagdut kreeg ze weer wat kleur op haar wangen, wou ze toch iets eten en tv kijken. En tegen de avond kon er al terug wat deugnieterij vanaf. Hopelijk nu nog een goeie nachtrust (mama kan het gelijk ook gebruiken) en morgen weer opgeknapt.

Of hoe een werk/opvang dag plots een mamahangdag werd 🙂

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op mamahangdag

  1. Hoera voor deugnieterij! Beterschap !

  2. Els zegt:

    Ocharme! Veel beterschap voor de kleine meid!

  3. misssexandthecity zegt:

    Altijd zielig als ze ziek zijn, zelfs als het je kind is dat ondertussen boven je uitsteekt 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s