een straaltje zonneschijn

Vrijdag was het 4 weken geleden dat ik met mijn pa naar de spoed vloog. Hij bleitend van de pijn en de koorts, ik van de ongerustheid. De dag erna toen alles wat gestabiliseerd leek konden we er eens goed om lachen… “een weekendje op hotel en maandag weer naar huis hé”!
Dat weekendje werd een lange bange week, twee weken en ondertussen dus een maand. Maar er is eindelijk licht aan het eind van de tunnel…. het ziet er naar uit dat opa maandag het ziekenhuis zal mogen verlaten. Mogelijks volgt er nog een derde operatie binnen enkele weken maar voor nu is het even welletjes geweest en oordeelde de dokter dat thuis verder bekomen momenteel het beste medicijn is voor lichaam én ziel. Opa kijkt er ongelooflijk naar uit en hij niet alleen denk ik. Gans ons gezin zal even moeten bekomen van de fysieke en mentale vermoeidheid die zo’n lange ziekenhuisopname met zich meebrengt.

Maandag is het dus voor iedereen 1 september en voor iedereen weer even wennen: voor de kindjes die terug op de schoolbanken gaan zitten, voor de mama & de peter bij wie vanaf maandag de job weer op 200% draait. En vast en zeker ook voor oma en opa die na een maand verplichte scheiding, vele zorgen en tranen later, terug hun huishouden samen moeten beredderen (met flink wat ondersteuning, dat spreekt).

Aan iedereen die op gelijk welke manier de afgelopen maand steun bracht: merci! Het doet deugd om te weten dat ik op zo veel mensen kan rekenen in tijden van nood…

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op een straaltje zonneschijn

  1. misssexandthecity zegt:

    Fijn dat alles weer goed is met opa,…..en het schoolritme gaan we snel weer gewend zijn,…..hoop ik toch 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s