De Sint

Ik zit hier met nog 2 ‘gelovigen’. Wat van De Sint natuurlijk een reuzenfeest maakt…

3 weken geleden keken we naar de intrede van de Sint op TV, 14 dagen geleden werd er geknipt, geplakt en geschreven en posten wij onze brieven in een schoen samen met de obligate wortel en een suikerklontje voor slechtweervandaag én een glaasje melk voor Sint & Piet. De ochtend erna was onze livingvloer bezaaid met letterkoekjes, de Pieten hadden zelfs de naam van de kindjes in letterkoekjes geschreven! Wàààààààw! En toen kon het aftellen écht beginnen….

Vorige week mocht Tiemen al voor de vierde keer mee naar de Grote Sinterklaasshow in Antwerpen. Wat een feest toch elk jaar weer, het dak gaat er af als de Sint binnenkomt in het grote Sportpaleis. Volgend jaar mag ook Maren voor de eerste keer mee.
Vrijdag kwam de Sint ook langs op school met leuke klaskadootjes en toen de kindjes thuiskwamen lag er een brief op hen te wachten! De Sint zou ’s nachts langskomen dus de schoentjes mochten nogmaals gezet worden! Span-nend!!

Voor een zaterdagochtend was het nog vroeg toen ik de eerste voetjes hoorde ‘mama mama gaan we opstaan? De Sint is geweest!’
Voorzichtig samen naar beneden, achter het hoekje vd livingdeur kijken, het licht aansteken… ‘OOOOOOOOHHHHHHH!!!!! Hij is geweest!!!!’

Zàlig toch….

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op De Sint

  1. prinses op de kikkererwt zegt:

    Mooi, brave kindjes :)! Hier merk ik dat het zowel feest is, als ook wel erg spannend. Ik geloof zelfs dat Kleuterzoon er vrijdagavond een beetje een inzinking van had, na een spannende dag met Sint en Piet op school :).

  2. misssexandthecity zegt:

    Ik vind dat zou jammer dat die periode voor ons is afgesloten, maar we gaan dat terug beleven met de kleinkids hé 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s