Leuk speelgoed

Tiemen is helemaal in de ban van Lego Chima. Groot was dan ook zijn vreugde toen er enkele weken geleden aangebeld werd en er een pakje voor hem geleverd werd met een nieuwe doos Lego Chima. Een mooie aanvulling voor zijn collectie!

DSC03181

Er zit een verhaal achter de Lego Chima collectie, op de site van FUN lees ik: “Het land van LEGO Chima was vroeger een vredig natuurparadijs, geregeerd door de Leeuwenstam, maar sinds de hebberigheid van de Krokodillen zijn de relaties tussen de acht verschillende dierenstammen verstoord. Er heerst nu een constante strijd om de macht van Chima. Vecht mee en zorg ervoor dat gerechtigheid geschied! Laat je fantasie de vrije loop gaan. Strijd mee met de LEGO Legends of Chima en verover de magische CHI, de energiebron die de strijders en hun voertuigen speciale krachten geeft

Lego Chima is een reeks voor kinderen van 7 tot 14 jaar en dat merk je duidelijk aan de moeilijkheidsgraad om de figuren op te bouwen. Ik sta er telkens weer versteld van hoe ingenieus die dingen in mekaar zitten, hoeveel verschillende ministukjes er nodig zijn om het beoogde effect te krijgen. Heel knap! Gezien de zoon qua fijne motoriek wat achterblijft op zijn leeftijdsgenoten is mama momenteel nog de Lego Chima bouwer in huis. Samen togen we dus aan het werk…

DSC03182

De doos “Flinx ultimate phoenix” bestaat uit 1 groot en 2 kleine figuurtjes, de kleintjes kon Tiemen gemakkelijk zelf maken. Voor de grote had mama een klein half uurtje puzzelwerk nodig, gelukkig zijn de handleidingen van Lego altijd héél duidelijk dus ook deze.

En voila dit is het resultaat:

DSC03183

DSC03244

Lego Chima is te koop in alle Fun winkels en deze doos kost 19,99 €. Naast Lego Chima kan je natuurlijk ook alle andere legoreeksen bij Fun vinden!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Leuk speelgoed

  1. Evy zegt:

    de Phoenix-tempel, dat is ingenieus! Daar kijk ik mij nog altijd zot op!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.