zomervakantie dag 1 – 18/07/2015

Op de eerste dag van onze vakantie haalde ik voornamelijk wat huishoudwerk in! Overal in huis stonden wasmanden geplooide, gestreken of vuile was. Tegen ’s avonds was alles netjes weggewerkt en had ik ineens ook alle kleerkasten eens terug op orde gelegd. Om te ontdekken dat de misses zomaar eventjes 29 tshirts heeft. Ze kan efkens voort zullen we maar zeggen.

kleren sorteren

Ik maakte ook een weekmenu en ging voor een week boodschappen halen zodat we deze week enkel nog eens vers brood en wat fruit moeten bijhalen, ik tankte de auto vol én zorgde ook voor een grote voorraad eten voor onze dieren. Geen tijd en geld verspillen aan boodschappen deze week, dat is de bedoeling!

Vrijdagavond hadden we familieraad gehouden en enkele afspraken gemaakt: Tiemen moet elke dag 1 werkblaadje maken, helpen bij 1 huishoudelijke taak en de kindjes gaan op een vast uur slapen. Later dan gewoonlijk natuurlijk maar toch, een beetje regelmaat mag. Opstaan mag iedereen zelf beslissen wanneer, behalve als we daguitstappen doen natuurlijk want dan zijn we meestal al redelijk vroeg op pad. Naast de dingen die al vastlagen in onze 6 weken hebben we vrijdagavond samen ook een heleboel activiteiten bedacht die we kunnen doen. Zwemmen, naar pairi Daisa gaan, een dagje naar zee, naar de binnenspeeltuin, naar de legowinkel, …. we maakten heel veel briefjes dus we gaan ons niet gauw vervelen denk ik.

vakantiekalender

Morgen de eerste echte vakantiedag!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s