zomervakantie dag 22 8/08/2015

zaterdagochtend stond de mama van Emma al heel vroeg aan de deur om haar terug te komen ophalen. Wij moesten namelijk een eindje rijden naar een communiefeest die dag dus ook vroeg de deur uit.

De autolader van mijn gps heeft de geest gegeven, gelukkig is er ook een pc lader maar ik moet dus bij verre uitstapjes goed uitkijken dat ik de gps pas aanleg als we de autosnelweg verlaten in de buurt van onze bestemming. We moesten naar Olen en dat is best een eindje rijden vanuit Gent! Gelukkig vonden we het vlot!

Het was een hele leuke dag met alle bamvriendinnen en de kinderen. Het is ondertussen 10 jaar geleden dat ik op het het internet op zoek ging naar ‘lotgenoten’, andere vrouwen die alleen voor een kindje wilden gaan en ik op yahoo een groepke bammekes (to be) vond. En kijk, 10 jaar later…. delen we nog altijd lief en leed, onze grote en kleine zorgen en plezante ervaringen.. De yahoogroep werd een facebookgroep maar voor de rest veranderde er niet zo veel. De mama’s tetteren er nog altijd op los. We proberen ook van mekaar een paar keer per jaar live te zien zodat onze kindjes ook een band opbouwen en dat lukt aardig. Er werd weer duchtig gespeeld en deugnieterij uitgehaald.

DSC04040

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s