zomervakantie dag 31 17/08/2015

maandag stond er een uitstapje met Tiemen naar de Efteling gepland… wat een teleurstelling toen we ’s morgens opstonden en ontdekten dat het pijpenstelen regende! Even overwogen we om thuis te blijven en later op de week te gaan maar Tiemen wou dan ineens toch vertrekken. We doen onze regenjas mee en misschien is het daar beter weer?

Helaas pindakaas…. we konden onze dikke fleece trui en regenjas heel goed gebruiken. De hele dag miezerde het. En het was dan ook nog eens superdruk, iets waar ik niet echt op gerekend had… mijn euro viel pas later in de week dat waarschijnlijk veel mensen nog een inhaaldagje thuis waren voor 15/08).

Maar bon… we lieten het niet aan ons hart komen en amuseerden ons hoor! We gingen eerst tickets halen voor de Raveleynshow. We waren net aan de automaat toen iedereen binnen mocht voor de eerste show van de dag en Tiemen keek nogal verlangend…. ‘Wil je nu gaan en deze namiddag dan nog eens’ vroeg ik? Stralende ogen en hevig ja-knikkend… dus wij naar de eerste show van de dag. Tiemen is grote fan van het verhaal en de personages en leefde weer helemaal mee.

efteling 2

De rest van de dag deden we andere dingen dan vorig jaar… bootje varen, met de trein het park rond, in de Pagode, de Droomvlucht een paar keer, Carnivalland…Rond de middag aten we de meegebrachte sandwiches op en vermits we allebei koud hadden gingen we toch ook even binnen ons opwarmen aan een tas kippensoep. Tegen 16 ur trokken we weer richting Raveleyn en we eindigden de dag natuurlijk met een bezoek aan het sprookjesbos. We hadden geen tijd meer om bij elk sprookje lang stil te staan maar Tiemen koos er zijn fazvoriete uit (Langnek, de sprookjesboom, de put van vrouw Holle, de kleren van de keizer) en we wandelden natuurlijk wel het ganse bos door.

efteling1

efteling3

Rond 18 uur vertrokken we richting huis, nu echt in de gietende regen wat de rit niet echt ontspannend maakte. ik stopte dan ook aan de grens voor een hapje eten bij Mc Donalds om even mijn gedachten te kunnen verzetten. Om 21 uur waren we thuis… moe maar wel een hele leuke dag gehad!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.