een weekje in de Westhoek

Begin augustus had ik een weekje geboekt op onze favoriete vakantieboerderij. Geen werkende boerderij meer maar een oude boerderij die jaren geleden al omgebouwd werd tot vakantiewoningen. Maar dus wel met een groot erf om te spelen, een speeltuin met schommels, wip, reuze glijbaan & trampolines en een voetbalveld. En diertjes.. veel pluimvee, één van de kippen had net kuikentjes (schattig!!) en verder lopen er geitjes, bambi’s, pony’s op de weide rond. Enige nadeel: ons slaapkamerraam kwam uit boven het kippenhok en dus elke ochtend bij de eerste zonnestraal: kukelekukelekuuuuuuuuuu!!!! Wij wakker…. gelukkig kon ik Maren vanaf de tweede dag wijsmaken dat ze na het gekraai terug moest slapen…

De eerste 2 dagen was het wat minder weer maar vanaf de derde dag was het mooi zomerweer en hebben we ons dus onledig gehouden met veel buiten spelen, naar het strand in De Panne of Oostduinkerke gaan, een bezoekje brengen aan De Zonnegloed en de toerist uithangen in Veurne. Ondertussen kennen we onze weg al goed ginder.

Dit jaar zaten we dus in Vinkem maar we zaten de afgelopen jaren ook al in: Lo-Reninge, Oost-Vleteren, West-Vleteren, Reningelst en Westouter. Verslingerd aan de streek: jawel!

Het was een leuke week! (ik vergeet even het half uur dat Maren ribbedebie was met haar fietsje tussen de maisvelden en de beken, wat is ook een half uur op een mensenleven niewaar! kuch)

foto’s ten bewijze:

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op een weekje in de Westhoek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.