De bril

Ze banjerde de brillenwinkel binnen, haalde alle dozen overhoop en haalde met een triomfantelijk gebaar een felgroen flexibel montuur met rekker achteraan het hoofd uit de puinhoop die ze gemaakt had. Waarop moeder haar ogen in de lucht sloeg en seinoogde naar de lieve verkoopster dat dit echt niet bespreekbaar was. Really. Not.

Dus deed de lieve mevrouw van trukengem en prutste wat te hard aan de rekker waarop de dochter het montuur de winkel door keilde en toch maar eens een blik wierp op het handjevol monturen dat mama en opticien tijdens haar uitgebreide showronde voor àlle spiegels in de winkel hadden geselecteerd. (sorry pruts maar really. not.)

Na wat getwijfel nog tussen 2 monturen kwam onderstaande als favorietje naar voor. De favoriet van de opticien wegens best passend op de neus zonder neusbrug, de oké voor mama wegens het geeft de dochter dat tikkeltje extra en de ‘insert grmbl’ voor de dochter omdat ze allang blij was van al dat passen vanaf te zijn.

Mooi toch?

 

maren-met-bril

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

5 reacties op De bril

  1. Heidi zegt:

    Absoluut mooi. Gelukkig dat er verkoopsters zijn die subtiele hints begrijpen hé… Mijn jongens hebben ook zo van die monturen gehad die “toch niet zo heel goed zaten bij nader inzien”. Oef!
    Vraag als je het montuur gaat ophalen misschien ineens naar een sportlintje: onontbeerlijk in speeltuinen en bij ravottoestanden. Ik weet niet hoe sterk de glazen zijn natuurlijk, maar ook zwembrilletjes met aangepaste sterkte per oog en meegroeineusjes bestaan.
    Nu is het echt wl Miss Maren! Succes!

  2. Natalie zegt:

    Super mooi! Je mooie meid ziet er heel cool en slim uit 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s