Dingen die ik met u wil delen 2017/2

Dat we met een piraat-kat zitten… Mr. Emilio Romano die al 7 jaar ons huismaatje is, moest in de buurt nog eens tonen dat hij de sterkste was – fail dus – en kwam naar huis met ..een overblijfsel van een oog zullen we maar zeggen. Een paar dikke spuiten in zijn nekvel, huisarrest en elke dag oogzalf waren zijn deel. Vandaag terug naar de dierenarts en hopen dat zijn oog nog gered kan worden. Dat zijn andere oog door een eerdere vechtpartij half blind is helpt niet natuurlijk. Zielig was het om hem door ons huis te zien sluipen, overal tegenaan botsend.. gelukkig kent hij na een week feilloos de weg en hoop ik dat dat ook wil zeggen dat hij toch terug iets ziet door dat oog..

Witte rook want er is een lentefeestkleed! HA! Dankzij een tip van een vriendin hield ik de lancering van de nieuwe collectie in de gaten van een kindermerk et voilà: kleedje check! Volledig wat ik in gedachten had. Nu nog broer en mama en dan kunnen we een datum vastleggen voor de fotoshoot. Want een fotograaf die was ondertussen ook vastgelegd. Ik zoek nog een leuke locatie in het Gentse, iets met veel kleur..

Dat het ongemeen druk is op het werk…; de hoop dat het na de kerstvakantie wat rustiger ging worden was vlug vervlogen. Gelukkig is er versterking op komst voor ons team.

Dat er eigenlijk alleen maar positieve dingen te horen waren op het tussentijds overleg op school over de dochter. Ongelooflijk hoe goed ze het doet. En hoe graag ze het doet en komt stoefen met wat ze al kan. Na een aantal letters begint ze ook de cijfers goed te kennen. En puzzelen is nog altijd één van de favoriete dingen, ondertussen maakt ze thuis op haar gemak puzzels van 99 stukjes. Eind volgende week wordt ze 7 zeg…. ZEVEN!

Ah en ik ben ondertussen al 2 weken flink aan het fitnessen terug en ben ook al 2 x naar de yoga geweest. Dat was wel redelijk confronterend. Dat is dus helemaal niet ‘een beetje zen gaan doen’ maar serieus hard werken! Maar de tweede keer ging al beter dan de eerste keer en ik denk dat ik het leuk vind. De 2 dagen spierpijn nemen we er maar bij zeker?

Dikke fail voor mezelf trouwens met het ‘neen leren zeggen’ voornemen. Heb ik er toch weer wat vrijwilligerswerk bijgenomen. Februari wordt dus lekker druk. Gelukkig is het de kortste maand van het jaar. img_20150920_171718

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Dingen die ik met u wil delen 2017/2

 1. Heidi zegt:

  Het graffitti-straatje in Gent? Misschien best even op voorhand gaan kijken wanneer het licht waar valt, want het is een smal straatje…
  Of zaterdag, op de markt (vrijdagsmarkt)? Baudelopark, Zuidpark, Keizerpark?
  De haven (ingang recht over Decatlon) heeft ook zijn charmes, een beetje verderop staan er oude treinen. Een bakkerijtje met flashy macarons? Een station is ook dikwijls heel mooi, als je het van de juiste kant bekijkt. En anders eens een kaart van Gent nemen en zoeken naar beluikjes.
  Ook als je naar de Kristallijn rijdt ligt er daar aan de overkant van ’t water een reeks verlaten gebouwen. Aan de oude Bijloke en aan de watersportbaan kan je op enkele (kajak)steigertjes en heb je groen als achtergrond. Het Sint-Baafs-Kouterpark in Sint Amandsberg is ook zalig, maar je moet nog even wachten op de voorjaarsbloei. Andere parken en speeltuinen : http://www.voor-kinderen.net/Parken/
  En de oude Sint-Baafsabdij! Prachtig hoe het licht daar valt (tussen Portus Ganda en Dampoort)
  Volgens mij maken jullie er best een dagje van 😉 Succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.