TWEE!!!!

En zo werd ze twee! Mama bakte de ziel uit haar lijf, 2 berencakes en nog wat cupcakes voor de traktatie in de crèche. Naar goede traditie hier werd de stoel versierd, werd er een kroon gefabriceerd (gerecycleerd in dit geval :-)) en werd er al een klein kadootje voorzien voor de jarige. Dat alles zag er zo uit:

Deze ochtend wekten mama en grote broer de jarige met een liedje. Aan tafel werd de slinger onmiddellijk naar de grond verbannen. De kroon werd geïnspecteerd en goed bevonden en werd zowaar op het hoofd gezet. Eerst juist, daarna ook eens omgekeerd. creativiteit heet dat. Zo dus:

 

In het Bengelhof werd de jarige enthousiast onthaald met kussen en felicitaties van de verzorgsters. Mama gaf de traktatie af én een fototoestel. En kreeg vanavond een reeks hele leuke foto’s terug. Maren aan tafel:(zooooo cute samen met de andere kindjes! en zelf eten zeg… ik word daar stil van.. en gelukkig!)

Binnen enkele weken volgt er thuis nog een reuze verjaardagsfeest met alle peters en meters, oma & opa!

Een hele gelukkige verjaardag lieveke!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

5 reacties op TWEE!!!!

  1. Katrien zegt:

    Dag lieve Maren, wij kijken al uit om binnenkort je verjaardag te vieren met een groot feest. Je cadeautje staat al klaar 🙂 tot gauw, dikke kussen van meter Katrien en Janne

  2. Gelukkige verjaardag, Maren! Geniet van alle feestjes en cadeautjes! (kronen worden hier trouwens ook op alle mogelijke manieren opgezet)

  3. Lott zegt:

    ’t Ziet er echt een schatje uit! En zelf eten, inderdaad dik chapeau!

  4. Patsy zegt:

    Olala te laat… maar toch nog heel hartelijk gefeliciteerd met de tweede verjaardag van je prachtmeid Maren!!

  5. caroline zegt:

    Wat een mooie en vrolijke dochter! Proficiat Maren!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.